Over Ons

Bestel Dichtbij

Een platform om dichter bij elkaar te komen

Onze Missie

Een onafhankelijk bestelplatform voor lokale ondernemers en winkeliers. Consumenten kunnen via dit platform bij alle aangesloten winkeliers en leveranciers in één scherm bestellen en de bestellingen laten bezorgen of ophalen.

Steun de locals

Wij moeten er niet aan denken om in een wereld terecht te komen waarin er geen winkeliers meer zijn waarbij we onze boodschappen kunnen doen en overgeleverd zijn aan enkele grote platformen die alle kleine partijen de markt uitdrukken.

Initiatieven

We zien dat er veel initiatieven worden genomen om in primaire levensbehoefte te voorzien. Webshops schieten als paddenstoelen uit de digitale grond en zijn succesvol. Dit is helemaal geweldig maar wij willen een paar stappen verder gaan. Via besteldichtbij.nl kan men via één platform bij alle aangesloten winkeliers en leveranciers bestellen en de bestellingen gebundeld in één keer af laten leveren of ophalen.

Bewustwording

Mensen worden zich meer bewust van wat echt belangrijk is en zullen hun omgeving beter gaan verzorgen. Uiteindelijk is alleen wat dichtbij is echt belangrijk. Zowel in de letterlijke als in de figuurlijke zin. Wij geloven dat als iedereen zijn eigen straatje schoon veegt, dat zal leiden tot een mooiere en meer leefbare omgeving voor iedereen.

Duurzaamheid

Bestel Dichtbij is ook een platform voor de langere termijn. Een platform waarop mensen kunnen bouwen en kunnen samenwerken om te zorgen voor wat dichtbij hen is.

Ons team

Benieuwd naar wie zich dagelijks inzetten voor Bestel Dichtbij? Maak hieronder kennis met onze mensen.

Michel Jansen

Chief Information Officer

Jeroen Keijzer

Chief Operation Officer

Frank Fopma

Implementatie Manager

Bart de Roos

Account Manager

Marlot Bertram

Local Hero

Contact

Heeft en vragen of opmerkingen? Wilt u samenwerken? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

[formidable key='2ssykv']